To nejtěžší nakonec. V poslední generálce před ligou nás hostí FK Příbram

21. 2. 2024 | Redakce

Poslední přípravné utkání před ostrým startem jarní části je tady. A je to soupeř papírově nejsilnější. V sobotu nás hostí Příbram.

FK Viagem Ústí nad Labem

Po sérii domácích přípravných utkání, kde jsme nenašli přemožitele, jsme narazili až na Varnsdorf, který nás porazil hned dvakrát. Teď nás čeká soupeř papírově nejsilnější - FK Příbram. Celkově se mezi střelce v přípravě zapsalo hned několik jmen. Trefovali se i nové posily a to konkrétně Březina v utkání s Varnsdorfem či Červenka, který se trefil jak s Varnsdorfem tak s Karlovými Vary. Hattrickem se proti Liberci zaskvěl útočník Mareš, který se stal i nejlepším střelcem zimní přípravy. Na paty mu dýchala nová posila Daniel Richter.

FK Příbram

Příbram, která hraje FNL a po podzimní části se nachází na 6. místě tabulky se ztrátou pouhých 2 bodů na místo zaručující baráž o postup do Fortuna ligy. Pro ústecké se tak bude jednat o nejtěžší prověrku. Mezi hráči Příbrami nalezneme zkušené borce jako například Josef Hušbauer či Tomáš Wágner, kteří mají bohaté zkušenosti z ligy nejvyšší. V posledním utkání proti Viktorii Žižkov prohráli výsledkem 2:4.

Toto přípravné utkání se odehraje v sobotu od 11 hodin v Blšanech.

Ústí vyzve nováčka soutěže z Chomutova

25. 7. 2024

Ústí porazilo Domažlice 3:0, všechny branky vstřelilo v závěru

23. 7. 2024

Ústí pokračuje v přípravných zápasech, tentokrát vyzve Domažlice

18. 7. 2024
Zápasy A-Týmu
Přípravné utkání 24/25 14:00
Ústí nad Labem
logo logo

FK VIAGEM Ústí nad Labem

FC Chomutov


Přípravné utkání 24/25 10:30
Ústí nad Labem
logo logo

FK VIAGEM Ústí nad Labem

Bohemians Praha 1905 B

3. 8. 10:30h