Kýžené 3 body zůstaly doma! Hradec jsme porazili 2:1

16. 3. 2024 | Redakce

Konečně! Ve třetím utkání jsme poprvé přetavili herní převahu ve 3 body. V závěru rozhodl penaltou Mareš.

Od úvodních minut byl FK Viagem aktivnějším týmem. Přesto se nedařilo prosadit přes dobře bránící Hradec. Skóre otevřel pěknou individuální akcí Ismael Dao! Drobná nepozornost ve vápně, ale utkání srovnala, kdy se prosadil z blízka Hruška. Poločas tak skončil za stavu 1:1. V 72. minutě proběhlo střídání na obou stranách, kdy za domácí vběhl na hřiště pozdější hrdina Jakub Mareš. Utkání spělo k remíze, kdy ve vápně zahrál rukou hradecký obránce. S nabídnutou penaltou si poradil již jednou zmíněný Mareš. Po závěrečném hvizdu se strhla v domácím vápně drobná strkanice, ale to již nic nezměnilo na tom, že první jarní výhra byla na světě.

Ohlasy po utkání

Daniel Sochor (trenér FK Viagem): Podobný výkon jako v minulých zápasech. Utkání jsme mohli na svou stranu zlomit dříve. V prvním poločase jsme měli hodně šancí, kdybychom vedli 2:0, mohlo to být veselejší. Jsem rád, že jsme zlomili bodovou smůlu.

David Březina (obránce FK Viagem): Stejný scénář jako minulé utkání. Dominujeme na balonu, máme tlak, ale zbytečně jsme se nadřeli. Nicméně, zaplať pánbůh za tři body. Teď máme zdravé sebevědomí, které musíme ukázat v dalších zápasech. Pokračovat v tvrdé práci a jít do dalších zápasů jako do toho dnešního.

Jakub Mareš (útočník FK Viagem): Zlatý tři body. Na balonu jsme byli lepší, ale necháme si dát gól z jedné akce v prvním poločase. Pak to bolí, honíme to, hrajeme do plných, a na tomto terénu je to těžké. Jedeme dál!

FK Viagem Ústí nad Labem - FC Hradec Králové B 2:1 (1:1)
Branky: 21. Dao, 90+1. Mareš (pen.) – 38. Hruška

Po prohře s Velvary vyzve Ústí poslední Přepeře

3. 5. 2024

Ústí vyhořelo v produktivitě, Velvarům k výhře stačila jedna tutovka

28. 4. 2024

Zápas sezony je tady! Ústí přivítá první Velvary

25. 4. 2024
Zápasy A-Týmu
ČFL 23/24, 24. kolo 17:00
logo logo

FK VIAGEM Ústí nad Labem

TJ Slovan Velvary


ČFL 23/24, 25. kolo 10:30
PŘEPEŘE
logo logo

FK Přepeře

FK VIAGEM Ústí nad Labem

4. 5. 10:30h