Preview: Ústí čeká další domácí utkání, na Městský stadion dorazí páté Brozany

4. 4. 2024 | Redakce

Ústí si ve skupině B České fotbalové ligy drží třetí místo a stále živí naděje na souboj o první příčku. V pátek čeká ústecké hráče sedmé ligové domácí utkání v řadě, ve všechpředchozích si vždy připsali alespoň bod. Na druhé straně trávníku se představí Brozany, které s ústeckým celkem prohrály v rámci šestého kola 0:1.

První vzájemné utkání letošní sezonu spolu týmy sehrály v podzimní části, když Ústí vyrazilo v zářijový podvečer do nedalekých Brozan nad Ohří. Viagem si vzal vedení díky brance Davida Černého hned z úvodu, ten prokličkoval mezi dvěma domácími hráči a trefil se přesně. Brozany se z kraje druhého poločasu dostaly do velkého tlaku, nejdříve trefily břevno, následně neproměnily penaltu. Domácí označkovali konstrukci Němcovo branky ještě v 77. minutě. Ústí jednobrankové vedení udrželo a připsalo si tři body.

SK Sokol Brozany

Sokoli mají stejně jako Ústí dobrou formu. Z posledních deseti ligových utkání prohráli pouze jednou, a to na půdě lídra ligy z Velvar. Pak si připsali pět výher a čtyři remízy. Celkově nasbíral tým z Brozan nad Ohří 33 bodů a jsou tak čtyři body za třetím Ústím. Venku jsou Brozany zvyklé na body, z devíti venkovních utkání prohrály pouze dvakrát, a to ve Velvarech a Jablonci. Nejproduktivnějším střelcem týmu je nigérijský útočník Chukwudi Chukwuma se sedmi ligovými zásahy.

FK Viagem Ústí nad Labem

Ústecký tým se po dvaceti kolech drží na třetím místě se ziskem 37 bodů. Na první Velvary ztrácí deset bodů a tři body na druhé Zápy. Tým si drží dobrou formu, když naposledy prohrál v listopadu na půdě Živanic. Poté remizoval s Baníkem Most-souší a rezervami Jablonce a Mladé Boleslavi. Z posledních tří zápasů si připsali hráči stoprocentní úspěšnost, tři body připsalo Ústí proti rezervám Hradce a Liberce, před týdnem si doma připsalo Ústí výhru 4:2 nad Chlumcem nad Cidlinou. Celkově si doma Ústí z devíti zápasů připsalo 21 bodů za tři remízy a šest výher a stále čeká na přemožitele. Nejvíce branek si v ústeckém dresu připsali Ismael Dao a David Černý, oba se trefili do soupeřovo sítě desetkrát.

Zápas se odehraje na ústeckém Městském stadionu v pátek 5.4. od 18:00!



Po prohře s Velvary vyzve Ústí poslední Přepeře

3. 5. 2024

Ústí vyhořelo v produktivitě, Velvarům k výhře stačila jedna tutovka

28. 4. 2024

Zápas sezony je tady! Ústí přivítá první Velvary

25. 4. 2024
Zápasy A-Týmu
ČFL 23/24, 24. kolo 17:00
logo logo

FK VIAGEM Ústí nad Labem

TJ Slovan Velvary


ČFL 23/24, 25. kolo 10:30
PŘEPEŘE
logo logo

FK Přepeře

FK VIAGEM Ústí nad Labem

4. 5. 10:30h