Střelecké trápení pokračuje, Ústí si z Přepeří odvezlo bezbrankovou remízu

5. 5. 2024 | Redakce

Ústecká motivace po prohře v utkání s prvními Velvary klesla, když se postup zdálil na rozdíl devíti bodů. Šest kol před koncem se Viagem utkal ve venkovním utkání s posledním týmem tabulky. V utkání sice držel lano za delší konec, ale na víc než bezbrankovou remízu se nezmohl.

Poprvé zahrozilo hostující Ústí v úvodu deváté minuty. Dao se prokličkoval mezi třemi obránci, až se ocitl sám před brankářem, ten ale jeho pokus vyrazil pravou nohou. Zápas nepřinesl mnoho atraktivních momentů a diváci v ochozech mohli spíše sledovat ústecké dobývání Přepeřejské tvrze.

I domácí se dočkali náznaku šance, když k centra do vápna dobíhal domácí Janošík. Brankář Němec ale situaci přečetl správně, pro centr vyběhl a vyrazil ho do zámezí. Jánošík byl i v druhé nadějné situaci, když utíkal směrem ústecká branka. Za záchrannou brzdu zatáhl Bárta, vysloužil si tak žlutou a nabídl domácí standardku z hranice velkého vápna. K míči se postavil Daníček, míč napáchal mnoho zmatku, ale nakonec ho obrana Ústí zpacifikovala.

Ústí se těžko dostávalo do vápna soupeřů, mnoho nepřesných centrů dokázala černožlutá obrana odklidit do bezpečí.

Dao se z úvodu poločasu snažil proniknout po levém křídle, ale míč si příliš předkopl a nestihl ho před čarou. Černý o dvě minuty později prověřil domácího brankáře, ten přízemní střelu vyrazil. Ústí se hodně snažilo hrozit přes centry, ty ale málokdy našly svůj cíl.

V 77. minutě přišla největší šance zápasu. Dao si perfektně zpracoval centr patičkou, únik vyřešil střelou, tu nejdříve srazil brankář, míč se ale odrazil směrem k brance. Dao ve skluzu trefil míč, ale odkrytou brankou z hranice malého brankoviště netrefil a zahodil tak absolutní tutovku. Po zbytek zápasu si týmy větší šanci nevytvořily a dělí si tak body.

Viagem čeká další domácí utkání, tentokrát vyzve šestý Kolín

16. 5. 2024

Daniel Sochor byl po neuspokojivých výsledcích odvolán

15. 5. 2024

Ústí potřetí v řadě neskórovalo, na domácím hřišti podlehlo Zápám 0:3

13. 5. 2024
Zápasy A-Týmu
ČFL 23/24, 27. kolo 18:00
logo logo

FK VIAGEM Ústí nad Labem

SK Sparta Kolín


ČFL 23/24, 28. kolo 10:15
PARDUBICE
logo logo

FK Pardubice B

FK VIAGEM Ústí nad Labem

26. 5. 10:15h