Ústí potřetí v řadě neskórovalo, na domácím hřišti podlehlo Zápám 0:3

13. 5. 2024 | Redakce

Ústí nezvládlo závěr sezony a po prohře s Velvary a remíze v Přepeřích přišla vysoká porážka před domácím publikem. Hned v prvním poločase rozhodli hosté třemi brankami a živí svůj sen na postup.

Poprvé se do velkého vápna podívalo Ústí v sedmé minutě, Dao prošel po pravé straně, ale střelu mu srazil stoper soupeře. V 19. minutě opět zahrozili domácí, tentokrát se míč odrazil k Bunešovi, ten z první prověřil Řeháka. Sražený pokus ale skončil v rukavicích brankáře.

Soupeř se ujal vedení ve 23. minutě. Nejdříve Březina srazil míč na rohový praporek. Centr proplachtil až na zadní tyč, kde stál Jelínek a hlavou ho uklidil do prázdné branky.

Rohové kopy se staly pro ústecké hráče noční můrou. Ve 40. minutě přišel další roh pro Zápy, tentokrát z pravé strany. K míči se opět dostal hráč soupeře, tentokrát se hlavičkou prosadil Duben.

Tentokrát to nebylo z rohu, ale ze standartní situace v blízkosti rohu. Štrombach to vzal na sebe a zkusil ohrozit branku přímou střelou, ta sice narazila na ústeckou zeď, od té se míč odrazil a zapadl k zadní tyči ústecké branky.

Ve druhé části utkání se začalo přitvrzovat, zápas se kouskoval a rozhodčí rozdal čtyři žluté karty.

V 53. minutě se pokusilo Ústí zahrozit ze standartní situace. Březina to zkusil přímou střelou na branku, ale ten jeho pokus vytěsnil. V 72. minutě se do krátkého úniku dostal útočník soupeře, ale na brankáře nevyzrál. Po zbytek zápasu se žádný z týmů z branky neradoval, Ústí tak na branku čekají již tři zápasy.

Ústí vyzve nováčka soutěže z Chomutova

25. 7. 2024

Ústí porazilo Domažlice 3:0, všechny branky vstřelilo v závěru

23. 7. 2024

Ústí pokračuje v přípravných zápasech, tentokrát vyzve Domažlice

18. 7. 2024
Zápasy A-Týmu
Přípravné utkání 24/25 10:30
Modrá
logo logo

FK VIAGEM Ústí nad Labem

TJ Jiskra Domažlice


Přípravné utkání 24/25 14:00
Ústí nad Labem
logo logo

FK VIAGEM Ústí nad Labem

FC Chomutov

27. 7. 14:00h