Ústí našlo zpátky střeleckou slinu a Kolín vyprovodilo čtyřmi góly

19. 5. 2024 | Redakce

Ústí po třech zápasech bez vstřelené branky potěšilo domácí diváky, když šestému Kolínu nadělilo čtyřku. V prvním poločase se prosadili Mareš a Dao. Odskok o tři branky zařídil Adam Čičovský, Kolín sice odpověděl, ale na konečných 4:1 upravil Adam Bouguetouta.

Dlouhých 273 minut čekali ústečtí fanoušci na branku Viagemu a že to stálo za to, minimálně co se týče provedení. Mareš přebral míč lehce za půlkou a běžel vstříc gólmanovi. Brankář proti němu vyběhl, Mareš to dobře odhadnul a z hranice vápna kolínského brankáře přehodil.

Ve 22. minutě se dostalo Ústí do další velké šance. Černý dostal přihrávku na velké brankoviště a stál tváří v tvář brankáři, ten ale snížil úhel a nedal černému prostor na vstřelení gólu.

Ve 30. minutě se k volnému přímému kopu postavil Kolínský Vondráček. Ten toho příliš nevymýšlel a vyslal projektil přímo na Němce, tomu míč z náruče vyskočil, k dorážce ale obrana soupeře nepustila.

O 3 minuty později se prosadili domácí podruhé v utkání. Dao proběhl tři čtvrtiny hřiště, ve vápně si narazil s Marešem a střelou pod břevno rozpoutal radost domácího publika.

V posledních vteřinách prvního poločasu mohli domácí odskočit o tři branky, Mareš ale tentokrát na Tůmu nevyzrál.

Co nedokázal Mareš v závěru poločasu dokázal v 55. minutě Čičovský. Ten už v podstatě od poloviny hřiště běžel sám na brankáře, který se proti němu rozhodl vyběhnout. Čičovský brankáře prohodil a běžel sám až do prázdné branky kam míč bezpečně dopravil.

Také Kolínští so dočkali, vysoký centr propadl na Beránka, ten poslal míč zpátky do ohně a Veselý se jako první zorientoval a nedal Němcovi šanci střelou do protipohybu.

V 68. minutě běželi ústečtí hráči do protiútoku 3 na 1, velkou příležitost ale nedotáhli do zdárného konce.

Kdo svoji akci dotáhl do zdárného konce je Adam Bouguetouta. Tomu míč do prázdné předložil Červenka a první jmenovaný to už měl snadné.

Ústecká chuť nepřestala nabírat na obrátkách, šest minut před koncem utkání běžel do úniku Červenka, ale svoji šanci překombinoval a nevstřelil pátou branku.


Ústí vyzve nováčka soutěže z Chomutova

25. 7. 2024

Ústí porazilo Domažlice 3:0, všechny branky vstřelilo v závěru

23. 7. 2024

Ústí pokračuje v přípravných zápasech, tentokrát vyzve Domažlice

18. 7. 2024
Zápasy A-Týmu
Přípravné utkání 24/25 10:30
Modrá
logo logo

FK VIAGEM Ústí nad Labem

TJ Jiskra Domažlice


Přípravné utkání 24/25 14:00
Ústí nad Labem
logo logo

FK VIAGEM Ústí nad Labem

FC Chomutov

27. 7. 14:00h