Pardubice rozhodly o výhře v první minutě, na úvodní branku Ústí nedokázalo zareagovat

28. 5. 2024 | Redakce

V Pardubicích se diváci brankové přestřelky nedočkali. Domácí vsítili branku hned v úvodních vteřinách utkání. Po zbytek zápasu se oba týmy dostávaly do menších šancí, které ale neskončili brankou. V prvním poločase se domácí tým potýkal s technickými problémy, report bude tedy z druhé poloviny utkání.

Hned první minuta nabídla to nejzajímavější z celého utkání. Pardubice se dostaly do útoku, který úspěšnou střelou zakončil Štěpán Miláček.

V 50. minutě se do nadějné šance dostali domácí, Jarkovský se dostal do zakončení ve vápně, střela ale těsně minula pravou tyč Němcovo branky.

V 66. minutě mohlo Ústí vyrovnat, protiútok zakončil Adam Čičovský, z blízkosti ale branku přestřelil.

Ústí navyšovalo tlak do branky soupeře a hnalo se za vyrovnáním, akcím však chyběla kvalitní finální přihrávka nebo klid při zakončení.

Tři minuty před koncem utkání dostal Viagem příležitost přímého kopu, ten Kučera rozehrál na krátko. Po secvičeném signálu se dostal jeden z ústeckých hráčů k hlavičce, těsně před brankovou čarou odklidil míč obránce.

O dvě minuty později mohlo být veseleji, Čičovský poslal centr na zadní tyč, na tu zabíhal Červenka, ale těsně minul. Míč orazítkoval tyč a k dorážce se pak už ústečtí nedostali. Z Pardubic si odváží nula bodů.

Ústí vyzve nováčka soutěže z Chomutova

25. 7. 2024

Ústí porazilo Domažlice 3:0, všechny branky vstřelilo v závěru

23. 7. 2024

Ústí pokračuje v přípravných zápasech, tentokrát vyzve Domažlice

18. 7. 2024
Zápasy A-Týmu
Přípravné utkání 24/25 10:30
Modrá
logo logo

FK VIAGEM Ústí nad Labem

TJ Jiskra Domažlice


Přípravné utkání 24/25 14:00
Ústí nad Labem
logo logo

FK VIAGEM Ústí nad Labem

FC Chomutov

27. 7. 14:00h